Безготівковий обіг: закордонний досвід та українські реалії - Артем’єва, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено безготівковий обіг: закордонний досвід та українські реалії
Keywords: безготівкові розрахунки; готівковий обіг