Основні варіанти тактичних прийомів у бігу на середні дистанції. - Суворова, Т. І.; Мороз, М. С.; Suvorova, T. I.; Moroz, M. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті визначено раціональні варіанти проходження спортсменами дистанції 800 м, а також основні тактичні прийоми, які допомагають спортсменам у розв’язанні змагальних завдань. In this article the rational variants of passing of distance sportsmen are certain 800 m, and also basic tactical receptions which help sportsmen in the decision competitions of tasks.
The Вasic Variants of Tactical Receptions in at Run on Middle Distances.
Keywords: біг на середні дистанції; тактичні прийоми; змагальна діяльність; at run on middle distances; tactical receptions; competition activity