Доходи населення та подолання бідності в Україні - Павлов, Костянтин Володимирович; Коцан, Лілія Миколаївна; Pavlov, Kostiantyn V.; Kotsan, Liliya M. (Спілка економістів України, 2015)
Розглянуто теоретично-методологічні аспекти державної політики доходів населення. Представлені основні показники бідності в Україні. Визначені пріоритетні напрями збільшення доходів населення та подолання бідності.

Theoretical and methodological aspects of government policy income. The basic indicators of poverty in Ukraine. Priority directions of increasing incomes and poverty reduction.
Keywords: державне регулювання доходів; доходи; диференціація; бідність