Методика вивчення природи Волинської області - Коцун, Лариса Олександрівна; Коцун, Борис Борисович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу «Методика вивчення природи Волинської області» під час виконання практичних занять. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Keywords: краєзнавчий компонент; краєзнавчий принцип; краєзнавчий підхід; шкільне краєзнавство; родючість ґрунту; меліорація; рослини-індикатори; «цвітіння води»; краєзнавчі фенологічні спостереження; фенологічний принцип навчання; зимові фенологічні спостереження; весняні фенологічні спостереження; літні фенологічні спостереження; осінні фенологічні спостереження; позашкільна освіта; рослини символи; 502(477.82)(072)