Перспективи дослідження англомовного економічного дискурсу в контексті когнітивно-прагматичного підходу - Лут, К. А.; Lut, K. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено вивченню перспектив дослідження англомовного економічного дискурсу в межах когнітивно-прагматичного підходу. Визначаються переваги синтезу двох парадигм для дослідження даного типу дискурсу. The article is dedicated to the problem of English economic discourse studies in the cognitive-pragmatic paradigm. The advantages of a combined approach to discourse studies are distinguished.
The Prospects of English Economic Discourse Studies in the Cognitive-Pragmatic Paradigm
Keywords: когнітивно-прагматична парадигма; cognitive-pragmatic paradigm; економічний дискурс; economic discourse; інтерпретанта; interpretant