Оцінка сучасного стану та перспектив модернізації туристичної інфраструктури в умовах розвитку окремих об’єднаних територіальних громад Турійського району Волинської області - Чир, Надія; Качаровський, Роман; Павлушенко, Микола; Chyr, Nadia; Kacharovsky, Roman; Pavlushenko, Mykola (My University, 2017)
Здійснено комплексну оцінку сучасного стану та перспектив модернізації туристичної інфраструктури в умовах розвитку окремих об’єднаних територіальних громад Турійського району Волинської області (на прикладі Луківської та Турійської селищних ОТГ) за окремими підсистемами: заклади розміщення, заклади харчування, дозвілля й побутового обслуговування, транспортна інфраструктура, зв’язок та інформаційне забезпечення, людський потенціал. Визначено основні проблеми структурних елементів туристичної інфраструктури, запропоновано можливі способи їх розв’язання. Подано пропозиції першочергових заходів оптимізації туристичної інфраструктури. The integrated assessment of the current state and the prospects of modernization of the tourist infrastructure in the conditions of development of separate united territorial communities of the Turiysky district of the Volyn region (on the example of Lukivsk and Turiysk settlements UTC) has been carried out. Such an assessment is carried out on separate subsystems: accommodation facilities, food establishments, leisure establishments and consumer service, transport infrastructure, communication and information provision, human potential. The basic problems of structural elements of tourist infrastructure are determined; possible ways of their solution are suggested. The priority measures for optimization of tourism infrastructure are presented.
The Assessment of the Current State and the Prospects of the Tourist Infrastructure Мodernization in the Conditions of Development of Separate United Territorial Communities of the Turiysk district of Volyn Region
Keywords: туристично-рекреаційний потенціал; туристична інфраструктура; об’єднана територіальна громада; Волинська область; Турійський район; Луківська ОТГ; Турійська ОТГ; tourist and recreational potential; tourist infrastructure; united territorial community; Volyn region; Turiysk district; Lukivsk UTC; Turiysk UTC