Федосов Сергій Анатолійович : біобібліографічний покажчик до 50-річчя від дня народження - Сидорук, Інна Петрівна; Федосов, Сергій Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, доктора фізико-математичних наук, професора кафедри теоретичної та комп’ютерної фізики імені А. В. Свідзинського Волинського національного університету імені Лесі Українки – Сергія Анатолійовича Федосова. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1993 до 2020 рр., а також біографічну довідку. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 53(477.82)(092)(01)