Джерела виникнення та еволюції феномена прав людини - Андрущак, Олена Михайлівна; Булавіна, Світлана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У тезах проаналізовано уявлення про джерела прав людини – такі, як матеріальні умови життя суспільства, суспільні відносини, нормативні акти; розглянуто окремі проблеми останнього, які потребують першочергового розв'язання: виникнення та еволюції феномена прав людини.
Keywords: міжнародно-правові механізми захисту прав людини; нормативні акти.; права людини