Фінансовий та управлінський облік : методичні вказівки до курсової роботи - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна; Kulynych, Myroslava B.; Safarova, A. T. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
У роботі подано методичні вказівки до написання курсової роботи з фінансового та управлінського обліку для студентів напряму підготовки 6.030509 „Облік і аудит”. Вказівки розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у виконанні курсової роботи. Рекомендовано для студентів Інституту економіки та менеджменту денної та заочної форм навчання
Keywords: фінансовий облік; управлінський облік; курсова робота