Новий літопис : систематичний покажчик змісту журналів за 1961–1965 рр. - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Систематизовано і впорядковано бібліографічні записи журналу "Новий літопис" за 1961-1965 рр. Адресовано науковцям, краєзнавцям, студентам, а також всім, кого цікавить історичне минуле, зокрема української діаспори.
Keywords: бібліографічне видання; бібліографія; 91.312(4УКР)