Розвиток конституційного права на землю за польськими конституціями - Кравчук, Микола Артемович; Новаковська, Андріана (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У статті досліджено розвиток конституційного закріплення права власності на землю в Польщі. Відбувся перехід від приналежності права власності на землю окремому класу до визнання права приватної власності на землю.
Keywords: права людини; право на землю