Особливості реченнєвих конструкцій з імпліцитною суб'єктною синтаксемою - Масицька, Тетяна Євгенівна; Masytska, T. E. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2011)
Статтю присвячено дослідженню реченнєвих конструкцій з імпліцитною суб’єктною синтаксемою. Проаналізовані семантичні типи предикатів, що формують реченнєві конструкції з імпліцитною суб’єктною синтаксемою. The article deals with the structure implicit subjective syntaxeme. Analyzed the semantic types of predicates that form the structure with an implicit subjective syntaxeme.
Design features with the implicit subjective syntaxeme
Масицька Тетяна Євгеніївна - канд. філол. наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: предикат; суб’єктна синтаксема; реченнєва конструкція; імпліцитність; валентність; predicate; subject syntaxeme; sentence construction; implicitness; the valence