Органічна хімія - Сливка, Наталія Юріївна; Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Дані методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з органічної хімії студентів спеціальності 226 Фармація, промислова фармація навчальних закладів вищої освіти. Зміст і структура вказівок базуються на програмі навчальної дисципліни “Органічна хімія”.Рекомендації містять методичні розробки лабораторних робіт з навчального курсу “Органічна хімія”, а також контрольні запитання та вправи до них.
Keywords: Методичні рекомендації; Органічна хімія; 547(072)