Основи лазерної фізики : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Метою викладання навчальної дисципліни “Основи лазерної фізики” є ознайомлення студентів із основними принципами взаємодії електромагнітного поля з речовиною у різних діапазонах – від радіохвиль до рентгенівського і γ – випромінювання, принципом роботи базових елементів сучасної лазерної фізики, розгляд властивостей використовуваних матеріалів, ознайомлення з основними конструкціями існуючих лазерів та можливими застосуваннями у техніці, технологіях, медицині, навчальному процесі з фізики.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Основи лазерної фізики " підготовки бакалавра напряму 6.040203 – «фізика»
Keywords: Лазерна фізика; електромагнітне поле; квантові генератори