Сталий розвиток та соціальна інклюзія у відновленні сільських територій - Хомюк, Наталія Леонідівна (My University, 2025)
Навчальний посібник призначений для аспірантів спеціальності 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування за освітньо-професійною програмою Менеджмент організацій та видів діяльностей. Видання містить комплекс теоретичних і практичних матеріалів з тематики сталого розвитку та соціальної інклюзії у відновленні сільських територій. Матеріали спрямовані на формування у здобувачів здатності до критичного аналізу, стратегічного мислення та прийняття обґрунтованих управлінських рішень у сфері сталого розвитку та землекористування. Навчальний посібник «Сталий розвиток та соціальна інклюзія у відновленні сільських територій» буде корисним для здобувачів освіти, викладачів закладів вищої освіти, державних службовців, представників місцевого самоврядування, керівників аграрних підприємств, а також для всіх, хто цікавиться питаннями відновлення сільських територій на засадах сталого та інклюзивного розвитку.
Keywords: сталий розвиток; соціальна інклюзія; сільські території; відновлення сільських територій; землі сільськогосподарського призначення; відновлення земель; управління сільськими територіями; цифрові інструменти; цифровізація; стратегічне управління; 332.14(477-22)(07)