Типологія фітоценозів : методичні рекомендації до практичних занять для магістрів біологічного факультету заочної форми навчання - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу "Типологія фітоценозів" під час виконання практичної роботи. Подано структуру залікового модуля курсу, тестові питання, список рекомендованої літератури. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 8.04010201 "Біологія", спеціальність 8.04010201 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень –магістр).