Фразеологічні одиниці сучасної англійської мови на позначення процесів пам’яті - Коляда, Еліна Калениківна; Koliada, E. K. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Здійснено спробу виявити й систематизувати англійські фразеологічні одиниці, що позначають процеси пам’яті. In this article the attempt to reveal and classify English phraseological units denoting memory processes has been made.
Phraseological Units Denoting Memory Processes in Modern English
Keywords: фразеологічна одиниця; семантична група; сема; процеси пам’яті; phraseological unit; semantic group; seme; memory processes