Геополітичні особливості реалізації Партією регіонів ідеї проведення Олімпійських ігор в Україні - Кулик, Сергій Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розглянуто геополітичні особливості реалізації Партією регіонів та особисто Президентом України В. Януковичем ідеї проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 р. в Україні. Виокремлено два напрямки геополітичної орієнтації – російський та європейський.
Keywords: Партія регіонів; Національний Олімпійський комітет; Зимові Олімпійські ігри у Львові 2022 р.; Сочі; геополітична орієнтація; 327.2:328.183:796.08(477)