Робочий зошит з психології : (навчально-методична розробка для роботи зі слухачами початкового рівня (першого року) навчання в секції психології МАН) - Федотова, Тетяна Володимирівна (My University, 2024)
У рукописі розглянуто алгоритм роботи керівника секції психології зі слухачами на заняттях секції психології початкового рівня (першого року) навчання. Пропоновані матеріали будуть корисними як для керівників секцій МАН так й для практичних психологів закладів освіти.
Keywords: наукова робота; емпіричне дослідження; психологія; галузі психології; психіка; свідомість; самосвідомість; рефлексія; комунікація; соціалізація; мотивація; несвідоме; діяльність; потреба; особистість; самоактуалізація; 316.66