Класифікація емпіричних ознак та їх вимірювання в соціально-педагогічних дослідженнях - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O.; Семенов, Олександр Сергійович; Semenov, Oleksandr S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розриваються сутність та особливості класифікації емпіричних ознак та їх вимірювання у ході проведення соціально-педагогічних досліджень. The article of Gunko S.A., Semenov O. S. “Classification of empiric maintenances and its measuring in the process of socially-pedagogical research” shows the maintenances and the specialties of classification of empiric sign and its measuring in the process of socially-pedagogical research.
Classification of empiric maintenances and its measuring in the process of socially-pedagogical research
Keywords: Класифікація; ознака (властивість); концептуальні змінні; операціональні змінні; емпіричні індикатори; вимірювання; Classification; maintenances; conceptual variable; operational variable; empiric indicators; measuring