Особливості вивчення теми «Підмет як головний член речення» на уроках української мови у 8 класі ЗЗСО (на матеріалі мовотворчості письменників Волині) - Постолюк, Уляна; Масицька, Тетяна Євгенівна (My University, 2024)
Проаналізовано особливості вивчення підмета на уроках української мови у 8 класі ЗЗСО. Схарактеризовано диференційні ознаки підмета, наголошено на доцільності використання поетичних та прозових творів волинських письменників під час вивчення теми для мотивації та зацікавлення учнів.
Keywords: синтаксис; структурна схема речення; підмет; ЗЗСО