Діагностична (виробнича) практика: програма нормативної навчальної дисципліни - Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Діагностична практика має на меті проведення дослідження, обробку результатів, проведення профорієнтаційної роботи
Keywords: діагностика; корекція