Символіка номінацій земля і вода в українській народній пісні - Іовхімчук, Наталія Володимирівна; Iovkhimchuk, Nataliia V. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2010)
У статті розглядаються номінації земля та вода в українській народній пісні та їх символічні значення. This article deals with words-concepts earth and water inUkrainian national songs and their symbolics meaning.
Nominations’ symbolics of earth and water in ukrainian national song
Keywords: пісенний фольклор; слово-поняття; вода; земля; символічне значення; song’s folklore; nomination; word-concept; earth; water; symbolics meaning