Пріоритетне відновлення банківського кредитування корпоративного сектору економіки - Алексеєнко, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено пріоритетне відновлення банківського кредитування корпоративного сектору економіки
Keywords: банківське кредитування; корпоративний сектор економіки