Концептуальні основи соціоекологоекономічної безпеки - Коленда, Наталія Вікторівна; Вавдіюк, Наталія Степанівна; Голод, Андрій Петрович; Борисюк, Олена Володимирівна; Рейкін, Віталій Самсонович; Білецька, Катерина Володимирівна; Черчик, Лариса Миколаївна; Стащук, Олена Володимирівна; Стрішенець, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Галянт, Сергій Романович; Вахович, Ірина Михайлівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У монографії відображені концептуальні засади соціоекологоекономічної безпеки об’єктів мікро-, мезо-, макрорівня. Удосконалено наукові підходи до визначення сутності, змістовного наповнення та структури соціоекологоекономічної безпеки населення, підприємства, регіону, держави. Обгрунтовано підходи до формування компонентної структури соціальної, економічної та екологічної безпеки та соціоекологоекономічної безпеки об’єктів мікро-, мезо-, макрорівня, та дана детальна характеристика основних їх елементів.
Дослідження розраховане на науковців, керівників та фахівців підприємств, установ, організацій, представників державних органів управління, викладачів, студентів, а також кола читачів, які цікавляться проблемами забезпечення соціоекологоекономічної безпеки об’єктів мікро-, мезо-, макрорівня.
Keywords: Соціоекологоекономічна безпека підприємства; Соціоекологоекономічна безпека регіону; Соціоекологоекономічна безпека держави; Тіньова економіка; Фінансова безпека