Онірична комунікація в контексті авторського стилю Любка Дереша - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті зроблено спробу проаналізувати особливості авторського стилю сучасного українського письменника Любка Дереша, з’ясувати роль сновидної комунікації в системі засобів авторського образотворення, застосовуючи інструментарій психоаналізу. Авторка розкриває способи змалювання характерів, міжособистісну комунікацію чоловічих та жіночих маргінальних персонажів. This article attempts to analyze the features of the author’s style of modern Ukrainian writer Liubko Deresh, find out the role of dream communication in the system of the author’s image creation using the tools of psychoanalysis. The author shows characters, interpersonal communication between marginal male and female heroes.
The oniric communication in the context of author’s style of Liubko Deresh
Keywords: комунікація; онірична комунікація; психоаналіз; сновидіння; несвідоме; архетип; авторський стиль; communication; oniric communication; psychoanalysis; dreams; the unconscious; archetype; marginality; author’s style; маргінальність