Практикум з патоморфології - Соловей, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання «Практикум з патоморфології» розроблений для здобувачів освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я, зокрема для спеціальності 222 Медицина. У практикумі подано теоретичні питання для самостійної позааудиторної роботи та опрацюванні на занятті, визначення термінів, параметрів, характеристик для засвоєння при підготовці до заняття, таблиці і схеми із визначеннями, ситуаційні задачі для самостійної роботи по самоконтролю, макро– і мікропрепарати. У кінці посібника наведено список рекомендованої літератури.
Keywords: 616-091(076)