Історія музичної культури: методичні рекомендації до написання курсових робіт - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації до написання курсових робіт з дисципліни «Історія музичної культури» для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складено на основі навчальної програми та робочої навчальної програми курсу. Вони можуть використовуватися в навчальному процесі, як викладачами, так і студентами при написанні курсових робіт.
Keywords: історія музичної культури; курсова робота; методичні рекомендації; бакалавр; музичне мистецтво; навчальний процес