Тестові завдання для вступників спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітнього ступеня "Магістр" денної та заочної форми навчання - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, Viktor V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Тестові завдання для вступників спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітнього степеня «Магістр» денної та заочної форми навчання. Рекомендовано бакалаврам усіх спеціальностей, які бажають продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня "Магістр" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".
Комплекс тестових завдань з дициплін бакалаврського циклу навчання спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" для вступу в магістратуру.
Keywords: Entrance tests; specialty 072 «Finance, Banking and Insurance»; educational level "Master"; Вступні тести; освітній ступінь "Магістр"; спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"