Інноваційні підходи до викладання дробів: використання технологій у навчальному процесі - Волошко, Ірина Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У даній роботі досліджуються інноваційні підходи до викладання дробів у шкільному курсі математики з акцентом на використання в навчальному процесі сучасних технологій. Аналізуються традиційні методи навчання, їхні переваги та недоліки, а також пропонується інтеграція новітніх технологій, таких як інтерактивні платформи, візуалізація, гейміфікація та адаптивне навчання для покращення розуміння учнями теми дробів.
Keywords: дріб; інтерактивне навчання; інноваційний підхід