Структурний аналіз готовності майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності - Бєлікова, Наталія Олександрівна (Уманський державний педагогічнйи університет імені Павла Тичини, 2014)
У статті представлено поняття та зміст готовності майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності. Розкрито її структуру, що складається з наступних компонентів: мотиваційного, когнітивного, операційно-діяльнісного, рефлексивного та відповідні критерії. Розроблено показники та рівні (низький, середній, високий) сформованості готовності майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.
Keywords: здоров’язбережувальна діяльність; майбутні фахівці з фізичної реабілітації; готовність; компоненти; критерії; показники; 371.134:796