Правописна та культуромовна компетентність вчителя - Мельник, Ірина Анатоліївна (My University, 2022)
Навчально-методичні матеріали укладено відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Вони містять плани практичних занять, рекомендовану для опрацювання літературу, питання для самоперевірки, покликання на джерела із завданнями для самостійної роботи, методичні вказівки щодо написання рефератів, питання для підсумкового контролю, інформацію про політику оцінювання, розподіл балів, критерії, шкалу оцінювання знань здобувачів освіти, список літератури, інтернет-джерела. Для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (польська)), а також філологічних спеціальностей.
Keywords: компетентність; правописна компетентність; культуромовна компетентність; лексична компетентність; ортоепічна компетентність; граматична компетентність; фонетична компетентність; лексикографічна компетентність; 373.011.3-051:005.336.2]+81’35’271(072)