Оцінка ймовірності виникнення кризового стану в еколого-економічній діяльності підприємства - Форманюк, Максим Якович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В магістерський роботі досліджено теоретичні аспекти антикризового управління підприємством, визначено сутність понять криза, а також антикризове управління, узагальнено сучасні підходи до визначення даних понять та детально розглянуто їх складові. Розглянуто показники та критерії ефективності використання ресурсів підприємства. Здійснено аналіз результатів виробничо-господарської діяльності підприємства та оцінено ефективність результатів проведення антикризової діяльності підприємства. За результатами комплексного аналізу показників виробничо-господарської та антикризової діяльності обґрунтовано напрями підвищення управління антикризової діяльностіпідприємства.
Keywords: оцінка; криза; ймовірність; криза; кризовий стан; екологічна діяльність; економічний вплив; економічний вплив