Інформаційно-аналітична діяльність в МЕВ: програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теорія статистики 1. 2. Теорія статистики 2. 3. Сутність і структура інформаційно-аналітичної діяльності. 4. Аналітико-синтетична обробка документів. 5. Міжнародна конкурентна розвідка.
Інформаційно-аналітична діяльність в МЕВ: програма нормативної навчальної дисципліни (ОР бакалавр, спеціальність «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини», 3 курс, 5, 6 семестр – д.ф.н.).
Keywords: інформаційно-аналітична діяльність; міжнародні економічні відносини