Управління фінансовою санацією підприємств : методичні рекомендації до практичних занять - Стащук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств» призначений для засвоєння теоретичних знань та набуття практичних навичок студентами щодо особливостей управління фінансами та фінансовою діяльністю суб’єктів господарювання в умовах кризових явищ, оцінювання ймовірності банкрутства підприємств та використання фінансових методів відновлення платоспроможності підприємства та попередження його банкрутства. Структура навчально-методичного видання відповідає тематиці лекційного курсу з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств», має логічну послідовність, що дозволяє студентам у повному обсязі отримати базові знання з курсу та забезпечує виконання усіх компетентностей, передбачених галузевим стандартом вищої освіти для спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Кожне практичне заняття у методичних рекомендаціях містить зміст теми, контрольні запитання до її засвоєння, практичні завдання та методичні рекомендації до їх виконання, а також тести для перевірки знань студентів.
Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: управління фінансовою санацією; санація балансу; антикризове управління; фінансування санації; правила фінансування; 378.747.8(05)