Бойовий шлях сотні (бригади) УПА «Кубіка» - Крішан, Акаш; Krishan, А. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено історію формування та діяльності сотні (бригади) УПА-Північ «Кубіка» в 1943−1946 рр. на території Волинської області. The article reviews the formation and activity of the unit of UPA-North by «Kubik» during the 1943−1946 in the Volyn region.
Way Hundreds of Combat (team) UPA «Kubi»
Keywords: «Кубік»; бригада; сотня; чота; рій; Українська повстанська армія; гітлерівці; радянські партизани; Волинська область; «Kubik»; the brigade; a hundred; Chota; a swarm; the Ukrainian povstanskaya army; the Nazis; Soviet partisans; Volyn region