Логіка наукового дослідження: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Гудзенко-Александрук, Олена Георгіївна; Hudzenko-Aleksandruk, Olena H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Логіка наукового дослідження» містить необхідні складові елементи, що вимагаються для укладання даного виду методичних розробок. Видання рекомендоване студентам і викладачам.
Keywords: організація наукових досліджень; складання наукових документів; наука як вид пізнавальної діяльності; методи наукового пізнання