Когнітивні стилі як чинник формування індивідуальної інформаційно-психологічної позиції - Хворост (Шишкіна), Христина Юріївна; Khvorost (Shishkіna), Khrystyna (Видавництво Національного університету "Острозька академія", 2012)
У праці запропоновано дослідження когнітивних стилів як чинників індивідуального ставлення до інформації як складової інформаційно-психологічної позиції особистості. The investigation of some cognitive styles as factors of individual attitude to information as a part of person’s information and psychological position is highlighted.
Cognitive Styles as Factor in Forming Individual Information and Psychological Position
Keywords: когнітивні стилі; інформаційно-психологічна позиція; ставлення; cognitive styles; information and psycholigical position; attitude