Про кримінально-правову охорону життя особи - Наливайко, В. С.; Наливайко, Т. В.; Nalyvajko, V. S.; Nalyvajko, T. V. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті досліджено визначення місця та ролі забезпечення життя особи в розвитку кримінально-правових відносин, фіксація яких представляє винятково важливе практичне значення для правильного застосування законів про відповідальність за вбивство. The article examines the place of life and the role of individuals in the development of criminal-law relationships, fixed represents only of practical importance for the correct application of laws on liability for murder.
On the Criminal-Legal Protection of Individual Life.
Keywords: життя особи; кримінально-правові відносини; відповідальність за вбивство; life person; criminal attitudes; responsible for the killing