Логістика як інноваційний процес європейської інтеграції України під час війни - Речун, Оксана; Токарчук, Юлія (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Будь-яка країна, що знаходиться на етапі розвитку, потребує додаткового забезпечення задля підтримки економічної рівноваги. Тому інтеграція України до ЄС є важливим етапом модернізації економіки та інноваційних підходів до розвитку технологічних процесів країни. Співпраця з Європейським Союзом дає більше можливостей для глобалізації та покращення бізнесу, стимулює технологічну модернізацію вітчизняних підприємств.
Keywords: міжнародна логістика; інноваційні процеси; європейські стандарти; 338.2:330.34:339.9](06)