Основи режисерської та організаційної майстерності - Натанчук, Людмила Петрівна (My University, 2022)
В методичних рекомендаціях «Основи режисерської та організаційної майстерності» систематизовані тренінгові практики з освітнього компонента, вправи та завдання для удосконалення режисерської та організаційної майстерності. Видання буде корисним для викладачів акторської майстерності, керівників театральних гуртків.
Keywords: режисерська майстерність; організаційна майстерність; 792.02(072)