Мета, завдання, зміст соціально-педагогічної діяльності з формування здорового способу життя підлітків - Сушик, Наталія Степанівна; Sushyk, Nataliia S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті визначено мету, завдання, зміст соціально-педагогічної діяльності з формування здорового способу життя підлітків. In the article are determined a purpose, tasks, maintenance of social-pedagogical activity on forming of healthy way of life of teenagers.
Purpose, tasks, maintenance of social-pedagogical activity on forming of healthy way of life for teenagers.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Волинського національного університету ім. Л. Українки
Keywords: здоров’я; спосіб життя; здоровий спосіб життя; формування здорового способу життя; health; the way of life; healthy leaving; forming of healthy method of life