Словотворчі засоби вираження апроксимального значення в сучасній англійській мові - Єнікєєва, С. М.; Yenikeyeva, S. М.; Єнікєєв, Д. С.; Yenikeyev, D. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено виявленню етимологічних та функціональних особливостей мовних засобів, що виражають значення приблизності в сучасній англійській мові. Особливу увагу приділено встановленню ролі нових словотворчих засобів у створенні лексичних номінацій з апроксимальним значення. The article deals with etymylogical and functional peculiarities of language means expressing approximate meaning in Modern English. Special attention is focused on the new word-formation means used for creation of lexical units with approximate meaning.
Word-formation Means Expressing Approximate Meaning in Modern English
Keywords: апроксимація; approximation; словотвір; word-formation; афіксалізація; affixalisation