Інженерна та комп’ютерна графіка: програма нормативної навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни “Інженерна та комп’ютерна графіка” . Рекомендовано студентам 3 курсу за напрямом підготовки 6.040204 – прикладна фізика. Робоча програма навчальної дисципліни “ Інженерна та комп’ютерна графіка ” складена на основі програми навчальної дисципліни, навчального плану з урахуванням навчального навантаження студента за напрямом підготовки 6. 040204 - прикладна фізика.