Значення засобів фізичної реабілітації, які використовуються в лікуванні хворих на бронхіальну астму - Альошина, А.; Alyoshina, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті представлено аналіз нагромадженого досвіду використання сучасних засобів фізичної реабілітації для осіб, хворих на бронхіальну астму The article represents the analysis of the accumulated experience of usage of modern means of physical rehabilitation for patients with bronchial asthma.
Meanings of Physical Rehabilitation Means which are Used in the Treatment of Patients with Bronchial Asthma
Keywords: бронхіальна астма; фізична реабілітація; зовнішнє дихання; bronchial asthma; physical rehabilitation; external breathing