Особливості пісенно-танцювального фольклору Волинського Полісся. - Косаковська, Леся Петрівна (My University, 2018)
Стаття присвячена аналізу пісенно-танцювального фольклору Волинського Полісся. Розглядаються основні етапи фольклористичних досліджень регіону. Охарактеризовано особливості танцювальних традицій на прикладі весільного обряду.
Keywords: пісенно-танцювальний фольклор; фольклорист; народний танець; балетмейстер-постановник; мистецтво