ABC-аналіз регіонів України за показниками експорту й імпорту товарів - Тоцька, Олеся Леонтіївна (НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут», 2022)
Проведено ABC-аналіз регіонів України за показниками експорту й імпорту товарів на основі даних за січень-листопад 2021 р.
Keywords: ABC-аналіз; регіони України; експорт товарів; імпорт товарів