Іноземна мова за професійним спрямуванням - Смаль, Оксана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методична розробка «Іноземна мова за професійним спрямуванням» укладена відповідно до вимог робочої навчальної програми курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів ОКР «бакалавр». У навчально-методичній розробці розглянуто лексичні та граматичні вправи для виконання студентами як на заняттях під керівництвом викладача, так і самостійно.
Призначена для студентів ОКР «бакалавр» денної форми навчання.
Keywords: 811.111’276.6(072)