Розвиток швидкісних якостей футболістів - Романюк, В. П.; Романюк, Є. Л.; Ліщук, А. М.; Тесунова, О. Г.; Romanyuk, V. P.; Romanyuk, E. L.; Lischuk, A. M.; Tesunova, O. G. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Висвітлено особливості розвитку швидкісних якостей у футболістів команди «Волинь». Розроблено алгоритм розвитку швидкісних якостей футболістів. The features of the development of high-speed qualities of team players «Volyn». The algorithm of high-speed qualities of players.
Development of High-Speed Qualities of Players
Keywords: футболісти; розвиток; швидкісні якості; алгоритм; нормативи; football; development; high-speed quality; algorithm; standards