Історія музичної культури (22 погляди на історію музики) : навчально-методичні матеріали для підготовки до модульних контрольних робіт - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичні матеріали для підготовки до модульних контрольних робіт з дисципліни «Історія музичної культури» для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складено на основі навчальної програми та робочої навчальної програми курсу. Вони можуть використовуватися в навчальному процесі, як на практичних заняттях, так і в самостійній роботі студентів, при підготовці до модульних контрольних робіт або ж інших форм контролю.
Keywords: історія музичної культури; навчально-методичні матеріали; модульні контрольні роботи; бакалавр; музичне мистецтво; система поглядів; методика викладання дисципліни